Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sandra

VH00-000-0000
virtuaalihevonen

Virallinen nimi: Little Sahara Säkä: 146cm
Rotu Suomalainen ratsuponi, % Kasvattaja: K. Kivimäki, Suomi, evm
Skupuoli: Tamma Omistaja:  Loci, VRL-12679
Synt./ikä: 29.07.2013 / 7v Koulutus: Ko HeA, Re 110cm

Sandra on tallin luottoponi. Nuoresta iästään huolimatta tamma on luottavainen ja toimii myös kokemattomilla.

Tarhasta Sandra seuraa kiltisti kuin koiranpentu. Karsinassa tamma osaa seisoa paikoillaan, mutta se kannattaa aina kaikesta huolimatta kiinnittää. Harjatessa Sandra on mukava ja väistää pyydettäessä, kuitenkin häntää selvittäessä saa olla varovainen, tämä neiti ei paljon välitä, jos joku käyskentelee sen takapään lähettyvillä pitkään. Kavioiden nostamisessa ja ylhäällä pitämisessä ei ole vielä tähän päivään mennessä tullut ongelmia. Satulointi sujuu yleensä ongelmitta, samoin suitsiminen.

Ratsuna tamma osaa suhtautua ratsasjaan ja on aloittelijoille mukava, opettavainen ratsu. Aluksi hitaasti pohkeesta toimiva tamma kuitenkin kimmastuu, jos jalkoja paukutetaan koko ajan tai kantapäillä survotaan. Pahimmassa tapauksessa vastauksena on pysähtyminen tai pakki. Sandra toimii hyvin painoapujen avulla ja kääntyy vaikka kolikon päällä. Tamman työmotivaatio säilyy pääsääntöisesti hyvänä, oli tunnin aiheena mikä tahansa.
Esteillä tamma on näppärä ja sopii paremmin aloittelijoille tai oikeasti kokeneille, jotka saavat varmasti tamman askeleet säätäneen, Sandra nimittäin haluaa itse katsoa esteille tarvitsemansa vauhdin ja askelmäärän.
Maastossa saa tulla vastaan traktori tai kuorma-auto, tämä varmajalkainen poni kuitenkin pelkää lähes kuollakseen punaisia postilaatikoita, eikä ole vain kerran tai kaksi lähtenyt peruuttamaan sellaisen huomatessaan
 

Kaiken materiaalin © Loci, jollei toisin mainita. Kopiointi ehdottomasti kiellettyä ilman lupaa
Tämä on virtuaalitalli

©2020 Locin talli - suntuubi.com